0490 11 11 27

Over Hans

Hans Roose

Hans Roose is onze vastgoedmakelaar uit Bolderberg. Tijdens zijn jeugd toonde hij een jarenlang, sterk engagement in het verenigingsleven. Zijn vastberadenheid om zich 100% in te zetten voor anderen toonde hij als groepsleider van scouts Bolderberg. Hans studeerde af als professionele bachelor Accountancy en fiscaliteit.

Met veel kennis en ervaring vanuit de verschillende facetten van de bouwsector, beet hij zich in 2019 vast in zijn echte passie: de vastgoedwereld.

Als vastgoedmakelaar bij Swevers Real Estate streeft hij iedere dag naar een sterk partnerschap met de verkopers om een vlotte verkoop te realiseren.

‘Do what you love, love what you do’ is zijn motto. Met een grote gedrevenheid begeleidt en adviseert hij verkopers en kopers om hun droom waar te maken.
Contacteer Hans

Functie binnen het bedrijf

Vastgoedmakelaar
Hans Roose zorgt steeds voor een zeer persoonlijke begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woning, appartement, bouwgrond of project. Deskundig advies op maat met een grote kennis en ervaring in de regio en de sector. Hij werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Hasselt op de Havermarkt 34.

"Al 20 jaar zijn we een gevestigde waarde in uw regio."

Al 20 jaar is het team van Swevers Real Estate een gevestigde waarde in Limburg. Met kantoren in Hasselt, Beringen en Borgloon zorgen de erkende vastgoedmakelaars en een 15-tal medewerkers dagelijks voor een nieuw aanbod aan panden in de regio.

Iedereen binnen het team heeft zijn eigen specialiteiten zodat u verzekerd bent van deskundig advies, overal waar nodig. We begeleiden u doorheen het hele proces, telkens op een deskundige en transparante manier. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
Meer over Swevers Vastgoed

Vraag uw gratis, individuele schatting aan

Adres
U moet deze voorwaarden aanvaarden.